‘Wie maakt daar kunst in Nieuwegein’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt?

Arend Bloemink: ‘Dat was me een gezellig middagje, met en bij Han van Balgoijen! Han had, ter ondersteuning èn om haar antwoorden op de vijf vragen van deze rubriek lekker snel in de computer te doen belanden, haar buurvrouw Janine Lubberding ingeschakeld. Ik had dus niet met één, maar met twéé gezellige dames te doen. Maar goed, ik ging aan het werk. Nou ja, wèrk… mooie mensen fotograferen, is dat wèrk? Han van Balgoijen, vanuit haar beroep als lerares handvaardigheid zocht ze naar dát waar ze creatief het meeste plezier uit zou kunnen halen. Han vond haar passie ze in het schilderen. Han van Balgoijen, kunstschilder met een indrukwekkende eigen stijl. Zelf stelt ze dat ze graag ton-sur-ton werkt. Maar dan wel ton-sur-ton in stevige kleuren! Mooie werk. Gemaakt door een mooi mens.’ Klik op de button ‘foto’s’ voor de foto’s en de antwoorden op de vijf altijd zelfde vragen.

Kent u iemand voor het ‘Portret van de week?’ Laat het ons weten. Stuur ons zijn of haar gegevens en wij nemen kontakt op met hem of haar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk