‘Wie is een creatieve duizendpoot in Nieuwegein’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Deze week Birgitte van Os.

Arend Bloemink: ‘Van Zuid-Limburg naar Nieuwegein. En nooit meer weggegaan. Creatieve duizendpoot Birgitte van Os presenteert zichzelf als volgt: ‘Ik ben vrouw, moeder, interieurontwerpster, blogger, beelddenker, hooggevoelig, kunstenares en run twee ondernemingen: BinnenZinnig en een huis met een man en drie pubers.’ Vanuit haar creativiteit heeft Birgitte zojuist een hip leeshoekje op De Tweede Verdieping ingericht. Ik hoor nu sommige mensen denken: De Tweede Verdieping? Wat is dat? De Tweede Verdieping is de hedendaagse naam van de Nieuwegeinse Bibliotheek. En juist dáár heeft Birgitte dus dat leeshoekje ingericht. Een absoluut verrassend hoekje! Zeker de moeite waard om het eens te gaan bekijken. Er eens een te gaan zitten. Er alvast te beginnen met het lezen in een van de vele boeken die de bibliotheek huisvest.’

Klik op het cameraatje hieronder en maak nader kennis met Birgitte van Os wanneer zij de vijf, altijd dezelfde, vragen vanuit de door haar ingerichte hippe leeshoek beantwoordt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk