‘Wie is daar zo sportief in Nieuwegein’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Deze week John Zuurhout.

Arend Bloemink: ‘Wanneer ik uit de auto stap en naar zijn huis toe loop, komt het Portret van deze Week me al in de voortuin tegemoet. Net terug van zijn voetbaltraining. Daniël -het Portret- heeft een korte tijd voor het maken van wat foto’s voor deze rubriek want al snel moet hij weer verder: die middag moet hij voetballen met ‘het eerste’ van JSV. Daniël is een sportman in hart en nieren. Sporten en láten sporten: Daniël Makkee is personal trainer. In dat werk werkt hij nauw samen met een voedingsdeskundige. Een welhaast perfecte combinatie. En sámen organiseren ze in Nieuwegein de Dress Red Day.’

Klik op het cameraatje hieronder en maak nader kennis met Daniël Makkee wanneer hij reageert op de vijf (altijd dezelfde) vragen èn wat de Dress Red Day in houdt èn hoe daar zelf aan mee te doen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk