‘Wie is daar zo actief op Youtube uit Nieuwegein’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Deze week Frank Seller.

Arend Bloemink: ‘En ja hoor, wéér een creatief Nieuwegeins talent als Portret van de Week. En nog wel een jóng talent. Immers, Naomi Gael, want zíj is het portret deze Week, is pas 17 jaar. 17 Jaar en een enorme hit op You Tube! Eén hit? Welnee, inmiddels is Naomi met haar víerde hit bezig: ‘Born To Be Alive’. En alive ís ze! In de download- charts, op de radio, in Nederland en óók in Duitsland! Het internationale begin ís er! Born to be alive brengt Naomi de komende tijd naar podia verspreid over heel Nederland.’

Nieuwsgierig geworden? Klik op het cameraatje hieronder, lees Naomi’s antwoorden op de vijf (altijd dezelfde) vragen, lees wie zij is en wat zij van Nieuwegein vindt en ga eens naar https://youtu.be/I-nIitwHODA om haar laatste hit te beluisteren!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk