‘Wie is daar creatief en leergierig in Nieuwegein’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Deze week Chantal Postma-Stadhouder.

Arend Bloemink: ‘Als fotografe, van onder meer bruidsreportages, lijkt het het Portret van déze Week wel aardig om in de tuinen van kasteel Rijnhuizen de ’shoot’ te doen. En daar ben ík het mee eens. Maar de weergoden denken er op de desbetreffende dag heel anders over. Het regent. En hoewel Buienradar ons aanvankelijk doet geloven dat het aan het begin van de middag droog wordt, blíjft het doorregenen. Reden waarom ik voorstel de ‘shoot’ in de hal van ons Stadshuis te doen. Daar is Chantal het helemaal mee eens.’

‘En dus ontmoeten Chantal Postma en ik elkaar daar bij het zitje. Chantal, een geïnteresseerd, creatief mensenmens. En wat dát betekent…’ Klik om daar achter te komen op het cameraatje hieronder en maak via Chantal’s antwoorden op de vijf (altijd dezelfde) vragen nader kennis met haar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk