Wie fotografeert daar in Nieuwegein

Wim van Amstel maakt wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Hij Heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij eigenlijk altijd bij zich als hij door Nieuwegein loopt. Gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, woont, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert Wim van Amstel opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera.

Wim: ‘Geweldig, wat een weer. Iedereen geniet ervan en ieder op zijn beurt op eigen wijze. De een krijgt de tuinkriebels de ander fietst of luiert en als je een stuk gaat lopen ruik je overal de geur van barbecues. Zo’n heerlijk voorjaar laat niet iedereen zich ongemerkt voorbij gaan. Tijdens een wandeling kwam ik de volgende persoon tegen die me natuurlijk wel aansprak omdat we dezelfde hobby hebben.’ Klik hier voor de altijd vijf zelfde vragen die Wim deze week stelde.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren