‘Wie fietst daar in Nieuwegein’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Deze week Hans van Zuilen.

Arend Bloemink: ‘Wat is er toch aan de hand met de sportief ingestelde Nieuwegeiners? Meerdere Nieuwegeiners haalden sponsorgelden bijeen door deel te nemen aan de Alpe duZes. Weer andere Nieuwegeiners laten zich sponsoren door naar Santiago de Compostella te fietsen. En dan is daar nu Hans van Zuilen. Ook Hans klimt op de fiets. Op een ander continent notabene. Hans gaat in oktober fietsen in Kenia… Hij neemt deel aan de Kenia Classic, een meerdaagse fietstocht met als doel geld bijeen te fietsen voor AMREF Flying Doctors. Hij neemt aan deze zware tocht deel samen met onder meer een aantal collega’s van VvAA.’

Klik op het cameraatje hieronder en maak, in woord en beeld, nader kennis met Hans wanneer hij de vijf, altijd dezelfde, vragen beantwoordt. Ennuh… kijk dan ook eens op de twee sites die Hans in zijn antwoorden vermeldt. Ennuh… help Hans om de benodigde €€ 5.000 sponsorgeld bijeen te brengen. Doen hè!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk