Reünie voor geboren en getogen Jutphanezers

Lange tijd heeft het niet door kunnen gaan, de reünie voor authentieke bewoners van Jutphaas. Maar, afgelopen zaterdag werd het startschot gegeven om het feest van terugblik en herkenning uiteen te zetten aan de pers. Natuurlijk waren daarbij aanwezig enkele ‘ouwe rotten’ uit Jutphaas. De reünie is bestemd voor oud-inwoners van ’t voormalige dorp dat 50 jaar geleden samen met Vreeswijk werd samengevoegd tot Nieuwegein.

‘Met en voor de oud-bewoners boven de 40 jaar is de behoefte groot om elkaar (nog) eens te ontmoeten. Alle oud-inwoners van Jutphaas die geboren en gewoond hebben van voor 1980 zijn daarom welkom om nog eens terug te blikken op de rijke historie van het dorp Jutphaas’ aldus een van de organisatoren tegenover onze redactie.

De reünie zal op 26 juni 2022 van 14.00 uur tot 19.00 uur plaatsvinden in Brasserie ‘De Middenhof’ aan de Duetlaan 1 (Nedereindseweg) in Nieuwegein. Meer informatie over deze unieke reünie en het bestellen van entreekaarten is te vinden op de speciale website van dit evenement.

Onze videograaf Jos van Vogelpoel was aanwezig afgelopen zaterdag en luisterde en filmde.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk