Wethouder Johan Gadella opent nieuwe PLUS van Loon

Woensdagmorgen 30 november jl. is om 08.30 uur de nieuwe PLUS op winkelcentrum Nedereind feestelijk geopend. Onze videograaf Jos van Vogelpoel en Frans Evers waren er bij om verslag te doen.

In de verbouwde supermarkt draait alles om goed eten, voor iedereen, elke dag. Met de heropening wil van Loon de sociale functie van de Nieuwegeinse buurtwinkelcentra versterken. De vernieuwing van de supermarkt zorgt ervoor dat er ruimte is voor activiteiten voor de buurt. Hierbij denkt ondernemer Van Loon aan kookcursussen, voorlichtingsavonden over gezonde voeding of informatieavonden over diabetes.

Om de sociale functie van de supermarkt te realiseren is de oude supermarkt volledig verbouwd. Hierbij is alles tussen de vloer en het plafond vernieuwd en aangepast conform de laatste Plus-uitstraling. Vanwege een verplaatsing van kapper Van Doorn en de verplaatsing van slijterij ‘Grapes & Bottles’ wordt er extra ruimte gecreëerd voor de verschillende activiteiten in de supermarkt.

De medewerkers zijn uitgebreid getraind zodat ze je alles kunnen vertellen over de nieuwe producten en verse gerechten uit de winkel. Medio 2017 zal er ook nog een kookstudio komen in de winkel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk