Wethouder Johan Gadella komt niet terug in een nieuw college van B&W in Nieuwegein

Per 1 augustus wordt wethouder Johan Gadella de nieuwe directeur-bestuurder van het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Zuid-Utrecht. Hij is daarom niet beschikbaar voor een 3e termijn als wethouder. Na 5,5 jaar wethouderschap gaat hij een nieuwe uitdaging aan. Het Samenwerkingsverband richt zich op onderwijsondersteuning in een werkgebied van meer dan 10.000 leerlingen in de regio. ‘Mijn belangrijkste drijfveer is het investeren in de toekomst van jongeren, zodat geen kind tussen wal en schip raakt en zoveel mogelijk jongeren kunnen werken aan hun toekomst” aldus Johan.

Johan kijkt terug op een mooie periode en wil alvast iedereen bedanken voor de plezierige samenwerking. ‘Ik heb veel medewerkers met verfrissende ideeën en aansprekende initiatieven aan tafel gehad’, aldus Johan. Samen hebben we veel bereikt. Johan dankt iedereen voor het enthousiasme, initiatief en de betrokkenheid. Ook met onze stad zijn er mooie zaken tot stand gekomen zoals de winkelvisie, de economische visie, Citymarketing, vele thematische bedrijfsbijeenkomsten, Het Klooster als distributie hotspot en internationaal  ermaarde archeologische vindplaats, vele kantoorwoningen en een financieel kerngezonde gemeente. “Ik kijk terug op een zeer vruchtbare periode en inspirerende samenwerking met bedrijven, instellingen, inwoners en medewerkers. Maar ook kijk ik uit naar mijn nieuwe werk om in deze regio het beste uit onze jongeren te kunnen halen.” Aldus Johan.

Tot het nieuwe college aantreedt, blijft Johan werkzaam als wethouder. De komende tijd is er volop gelegenheid om hem nog de hand te drukken en volgt een mooi afscheid. Daarover volgt later meer informatie.

De VVD-fractie: ‘Wij feliciteren Johan met zijn benoeming. Ook zijn wij hem veel dank verschuldigd voor de wijze waarop hij invulling gaf aan het ambt van wethouder voor de VVD en de wijze waarop hij Nieuwegein mede op de kaart heeft gezet. Vooralsnog blijft Johan Gadella actief als raadslid voor de Nieuwegeinse VVD.’

Links: Wethouder Johan Gadella

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren