Werkzaamheden Ringstede start eerder

Twee weken geleden kregen de winkeliers en de bewoners rond Cityplaza een brief dat de herinrichting van de Ringstede op maandag 15 augustus zou beginnen. De bewoners kregen vanmorgen vroeg de schrik van hun leven. Om 06.30 uur stonden vanmorgen de eerste vrachtwagens met containers voor de deur. Met een hoop kabaal werden de nodige materialen gelost, dit in tegenstelling tot de eerdere berichtgeving die zij hadden ontvangen.

Eerder maakten wij al melding van de overlast die de bewoners ondervonden bij de bouw van de nieuwe fietsenstalling aan de Ringstede. Bouwvakkers begonnen rond 06.00 uur al met de werkzaamheden, waardoor de bewoners uit hun slaap werden gewekt. ‘De afspraak was dat er pas begonnen mocht worden met de werkzaamheden om 07.00 uur, aldus een boze bewoner.

Vandaag namen buurtbewoners contact op met de servicelijn van de gemeente en kregen te horen dat de datum in de brief fout was vermeld. De gemeente zou er op toezien dat de werkzaamheden niet eerder beginnen dan 07.00 uur. De werkzaamheden zouden ongeveer drie weken gaan duren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren