Werkzaamheden: geen trams tussen Utrecht en Nieuwegein

De trambaan is vanaf maandag 20 november afgesloten bij het 24 Oktoberplein in Utrecht. Er rijden dan geen trams tussen Utrecht CS en Nieuwegein Zuilenstein.

Op het 24 Oktoberplein zijn de spoorstaven aan het eind van hun betrouwbaarheid. Die worden van maandag 20 t/m donderdag 30 november vervangen. Tram 20 uit Nieuwegein en tram 21 uit IJsselstein rijden niet verder dan Nieuwegein Zuilenstein. Tram 22 blijft rijden tussen Utrecht CS Centrumzijde en P+R Science Park.

Vervangende bussen
Tussen Nieuwegein Zuilenstein en busstation Utrecht CS Jaarbeurszijde rijdt vervangende buslijn 920 in aansluiting op de trams. Deze bus rijdt via de Europalaan, waardoor de reistijd tussen Nieuwegein/IJsselstein en Utrecht CS grotendeels gelijk blijft.

Reizigers van en naar Kanaleneiland reizen met de reguliere buslijn 7. Deze haltes naast in de buurt van de bewezen tramhaltes Graadt van Roggenweg, 24 Oktoberplein-Zuid en Winkelcentrum Kanaleneiland, en biedt op Utrecht CS en P+R Westraven aansluiting op bussen naar andere gelegen.

Plan je reis
Wil je weten wat de werkzaamheden voor jouw reis zichtbaar zijn? Gebruik dan de reisplanner. De dienstregeling van zowel de trams als de vervangende bus 920 staan ​​ook in deze lijnmap.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk