Katern

Werkzaamheden fietspad structuurbaan

Tussen de Marconibaan en het bruggetje ter hoogte van de aansluiting met de Zeelandhaven zal het verzakte en/of gescheurde asfalt van de fietspaden aan beide zijden van de weg worden opgebroken. De fundering wordt op deze plekken hersteld waarna er weer nieuw asfalt wordt aangebracht. Na afloop hiervan worden de bermen weer netjes afgewerkt.

Nieuwegein

Wanneer vinden de werkzaamheden plaats?
De werkzaamheden aan het fietspad zullen worden uitgevoerd in week 45 en 46, van 6 tot en met 17 november. Naar verwachting kan er na de eerste week alweer gebruik gemaakt gaan worden van de fietspaden, en zullen er in de tweede week alleen nog afrondende werkzaamheden plaatsvinden. Asfaltwerkzaamheden zijn wel weersafhankelijk, het kan daarom zo zijn dat de werkzaamheden bij slecht weer iets kunnen uitlopen.

Bereikbaarheid
De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd op/vanaf de fietspaden. Het gemotoriseerd verkeer op de structuurbaan zal dan ook nagenoeg geen hinder ondervinden van de werkzaamheden. De aanliggende zijstraten/inritten zullen gewoon bereikbaar blijven. Houdt wel rekening met minimale vertraging, vanwege de aan- en afvoer van de materialen en het materieel kan het soms zo zijn dat er toch wat overlast ontstaat. De fietspaden tussen de Marconibaan en de Galvanibaan worden tussen 6 en 10 november in zijn geheel afgesloten. Voor fietsers wordt door middel van tijdelijke bebording een omleiding aangegeven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk