Werk aan de trambaan

Op diverse locaties voert de provincie Utrecht komende week onderhoudswerk uit aan de trambaan. Het werk wordt ’s nachts uitgevoerd omdat het openbaar vervoer dan niet gehinderd wordt.

In de nacht van donderdag 5 juli wordt het spoor hersteld bij de halte Vasco da Gamalaan en het 24 Octoberplein in de wijk Kanaleneiland. Dit werk vindt plaats tussen 01.00 uur en 05.15 uur en is ter voorbereiding op de inzet van een slijptram. Dit is een speciaal voertuig dat tussen 21 en 26 juli ’s nachts wordt ingezet in de gemeente Utrecht om de rails bij te slijpen.

In Nieuwegein werkt de onderhoudsploeg in de nacht van zondag 8 juli aan de trambaan bij de halte Nieuwegein-City. De werkzaamheden zijn van 01.45 uur tot 06.45 uur en bestaan uit het verwijderen van vuil uit drainageputten en herstel van een damwand bij de trambaan.

HINDER
Vanwege het geluid van de machines die gebruikt worden kan er enige hinder ontstaan. Direct omwonenden zijn reeds geïnformeerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!