Wereldmuziek- en dansfestival tutti frutti in De Kom

Op zondag 30 januari vindt in De Kom in Nieuwegein voor de negende keer het wereldmuziek- en werelddansfestival Tutti Frutti plaats. Tutti Frutti biedt niet-westerse kunst en cultuur een podium.

Verschillende kleurrijke artiesten treden op in de theaterzaal. Nieuw dit jaar zijn demonstraties van Turkse en Marokkaanse instrumenten. In de toneelstudio kunt u genieten van intieme (semi)akoestische optredens. De foyer wordt tot exotische bazaar omgetoverd met vele multiculturele activiteiten en kraampjes. Op de eerste verdieping kunt u proeven van hapjes uit alle windstreken in een gezellig restaurantje. Kinderen kunnen luisteren naar een betoverende Oosterse verhalenvertelster. Daarnaast vinden diverse demolessen plaats op gebied van wereldmuziek en –dans.

Optredens tijdens dit festival worden deels verzorgd door docenten en cursisten van de cursussen wereldmuziek en werelddans die De Kom aanbiedt. Daarnaast zijn er gastoptredens van o.a. Ay! Juana (Latijns-Amerikaanse muziek), Ozan (Turkse muziek), Matondo Watondo (Afrikaanse muziek) en Celia Barradas (Zuid-Amerikaanse dans).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren