Wereldhave verwelkomt Starbucks en vergroot unit van Rituals op Cityplaza

Wereldhave heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor de exploitatie van een Starbucks op winkelcentrum Cityplaza met Gr8 Nederland. Dit is de eerste Starbucks binnen de Nederlandse portefeuille van Wereldhave, een waardevolle toevoeging aan de huurdersmix, welke volledig in lijn is met de Full Service Center strategie voor een beter dagelijks leven. De winkel, met een oppervlakte van circa 203 m2, is gesitueerd aan het centrale binnenplein en opent naar verwachting al medio december 2021 haar deuren.

Eerder deze maand tekende Rituals en Sam’s mode voor een relocatie naar een grotere unit binnen de passage.

Wereldhave spreekt enthousiast over de nieuwe samenwerking: ‘Wij zijn zeer verheugd over de komst van Starbucks in Nieuwegein. Deze formule sluit naadloos aan op de behoeften van onze doelgroep en is een sterke toevoeging aan de food & beverage functie van het winkelcentrum. De keuze van Gr8 Nederland om hier te vestigen, bewijst de kracht van Cityplaza als binnenstad ’ aldus Doris Slegtenhorst, Business Unit Manager bij Wereldhave Nederland.

Gr8 Nederland over de nieuwe samenwerking: ‘Onze nieuw te openen Starbucks vestiging ligt in het hart van Winkelcentrum Cityplaza. Zo een kansrijke locatie in een kwalitatief goed winkelcentrum zien we niet vaak voorbij komen en hebben hier dan ook meteen op ingespeeld.’

Over Starbucks
Het is waar dat Starbucks hele koffiebonen van hoge kwaliteit inkoopt en brandt. Dat is in essentie wat we doen. Maar het is lang niet het hele verhaal. Onze koffiehuizen zijn inmiddels overal een baken voor koffieliefhebbers geworden. Waarom willen ze Starbucks? Omdat ze weten dat ze elke keer kunnen rekenen op echte service, een uitnodigende sfeer en een uitstekende kop vakkundig gebrande en heerlijk gezette koffie.

Over Cityplaza Nieuwegein
Met maar liefst 170 winkels en horecagelegenheden, een centrale ligging en 7 miljoen bezoekers per jaar is Cityplaza het meest complete en veelzijdige winkelcentrum in de regio Utrecht. Cityplaza is het levendige stadscentrum van Nieuwegein, midden in het stadshart met voorzieningen zoals het theater en het Gemeentehuis. Cityplaza heeft een sterke regiofunctie en bedient naast Nieuwegein ook de omliggende plaatsen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk