Wellness-avond in Wijkhuis De Steeg

Wegens succes herhaalt Wijkhuis de Steeg in Fokkesteeg de gezellige ontspanningsavond. Op donderdag 30 januari zal een wellness-avond gehouden. Deze avond duurt van 19.00 uur tot 22.00 uur. Onder andere word er gezichtsbehandeling, manicure, mindfulness, reiki en voetreflex massage gegeven. Wenkbrauwen epileren en verven. Hieraan zijn wel kosten verbonden.

Verder zijn er verschillende soorten massages en zijn er twee sessies met kristallen klankschalen. Een ervaring op zich. Metabolische leeftijd en gezondheidsmeting door een lifestyle-voedingscoach alsook kraampjes met halfedelstenen en mineralen. Alles ter ontspanning en verkwikking.

Kaartjes zijn € 7,50 in de voorverkoop, € 10,00 aan de deur. Entree is inclusief 1 consumptie. Verdere consumptiebonnen kosten 1 euro. Gezonde hapjes zijn de gehele avond gratis. Voorverkoop kaartjes kunnen gekocht worden aan de bar in het Wijkhuis aan de Hoornseschans 101. Deze is iedere werkdag tussen 10.00 uur en 17.00 geopend. Of reserveren via wijkhuisdesteeg@gmail.com of telefoon 030 – 60 610 63. Gereserveerde kaartjes dienen van te voren te worden opgehaald.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk