Welke Sim Only provider is de beste?

Wanneer je op zoek bent naar een goed en betaalbaar telefoonabonnement is sim only een goede optie. Dit houdt in dat je alleen een abonnement betaalt zonder de maandelijkse telefoonkosten, want de telefoon zit er niet bij. Bij veel normale abonnementen zit de telefoon er wel bij: je hebt dan te maken met extra kosten, omdat je ook de telefoon af moet betalen. Een sim only is in dit geval een goede oplossing.  Hier lees je meer over het vinden van een voordelig sim only abonnement.

De voordelen van een sim only abonnement
Hoe werkt sim only? Je betaalt als klant alleen voor het internet en een aantal belminuten en smsjes. Jij kunt dus een abonnement naar keuze afsluiten, terwijl je zelf de volledige regie in handen houdt. Er zitten heel wat voordelen aan een Sim Only abonnement:

  • Je bent maandelijks veel minder geld kwijt;
  • Een sim only abonnement is heel flexibel;
  • Jij kunt je sim only abonnement maandelijks opzeggen;
  • Je kunt kiezen uit een ruim aanbod van abonnementen bij veel providers;
  • Je kunt zelf een losse telefoon aanschaffen of je sim only bij je huidige telefoon aansluiten.

Zo kies je een abonnement voor de laagste prijs
Je wilt natuurlijk bij de beste sim only provider een abonnement afsluiten, zodat je zo min mogelijk hoef te betalen. Maar wat is de beste sim only provider? Wat voor jou de beste keuze is, is vooral afhankelijk van je eigen voorkeuren. Misschien wil je heel veel gebruik maken van internet of heb je niet zoveel MB’s nodig. Hoe minder groot je databundel, hoe lager de abonnementskosten. Natuurlijk kun je gemakkelijk online de providers van een sim only abonnement vergelijken, zodat je direct kunt zien waar je de laagste prijs betaalt voor internetten, bellen en sms.

Natuurlijk ken je de grote providers als Vodafone, KPN en T-Mobile die sim only abonnementen aanbieden. Maar er zijn ook genoeg providers waar de prijs veel lager ligt. Kijk ook eens naar namen als Ben, Simpel, YouFone en Simyo. Ook hier kun je al snel een goed en betaalbaar abonnement afsluiten. Op basis van jouw wensen ontdek je welk Sim Only abonnement en welke provider het beste bij jou past. Zo voorkom je dat je onnodig teveel betaalt voor je abonnement en kun je maandelijks wel heel goedkoop uit zijn voor het gebruik van je smartphone!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren