Weerbaarheidscursus kinderen van 8-12 jaar

In de kleutergymzaal van OBS de Veldrakker aan de Heemraadsweide 5-7, geven initiatiefneemsters Léonie en Stephanie een weerbaarheidscursus voor kinderen van 8-12 jaar. ‘In deze cursus gaan we door leuke spellen en actief bezig zijn oefenen om je eigen stoere, sterke ik te vinden. Het helpt je steviger in je schoenen te staan, op jezelf te vertrouwen en op een voor jou fijne manier om te gaan met klasgenoten, vriendjes en andere mensen! Maar we gaan vooral ontzettend veel lol met elkaar maken’ aldus Stephanie Bos.

Deze cursus is bedoeld om uw kind een extra steuntje in de rug te geven op het gebied van zelfvertrouwen, het omgaan met leeftijdsgenootjes en volwassenen en weerbaarheid bij bijvoorbeeld plagen of pesten. Deze cursusdagen geven kinderen op een ongedwongen manier wat extra ‘stevigheid’ met behulp van o.a. spel, beweging en rollenspellen. Hiermee leert uw kind beter met eigen gevoelens om te gaan en zelfvertrouwen binnen zichzelf te vinden waardoor het steviger in zijn/haar schoenen kan staan en weerbaarder wordt. En we maken natuurlijk ook gewoon heel veel lol met elkaar!

Stoer en sterk, dat zijn we allemaal! Maar zo voelen we ons niet altijd, soms moeten we zelfs heel hard op zoek naar onze stoere en sterke ‘IK’! Met deze cursus leer je om je stoere en sterke ‘IK’ makkelijker te vinden en ook te laten zien. Zie jij dit wel zitten? Geef je dan snel op (06 – 393 81 819), zodat je zeker bent van een plekje in de groep! De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1 uur op de woensdagmiddag om 13.30 uur. De cursusdagen zijn: 31 oktober, 7, 14, 21 en 28 november aanstaande.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk