Weer volop zomerse activiteiten in Museumwerf Vreeswijk

In de zomerperiode zijn er weer diverse activiteiten bij de Museumwerf in Vreeswijk. Van 15 juni tot en met 15 oktober kunt u weer terecht in het binnenvaartmuseum met de binnen- en buitenexpositie en het gezellige Theehuys. Maar let wel op, de openingstijden zijn veranderd.

Gedurende de zomer de Museumwerf aan de Wierselaan 113 open op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 16.30 uur. Uiteraard is er weer voor de zomermaanden een prachtig programma opgesteld. En komt u ook 3 juli naar ‘Gluren bij de Buren’? Vanaf 13.00 uur zijn er die dag tal van artiesten en kunstenaars om u te vermaken. Nog tot en met augustus is er een spectaculaire 3D-presentatie over de verplaatsing van de boogbrug tussen Vianen en Nieuwegein.

Bootjesdag
Op zaterdag 3 september tijdens de Authentieke Dag, organiseert de Museumwerf voor kinderen en hun (groot)ouders Bootjesdag met diverse activiteiten. Zo gaat om 11.00 uur bij de Museumwerf een Pieremachocheltocht van start met een spetterende tewaterlating.

Tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen 3 tot 6-jarigen veilig en zelfstandig een vaartochtje maken in onze grappige handraderbootjes. Verder kan er worden geknutseld aan een écht varend stoombootje en geschilderd aan een stoer zeilklompje. Gaan de kinderen liever op ontdekkingsreis? Dat kan ook via onze leuke interactieve speel- en doe-route Aan-De-Slag. Uiteraard is het Theehuys met binnen- en buitenterras geopend voor een lekker hapje en drankje.

Rondvaarten
Net als afgelopen jaar worden bij de Museumwerf tijdens het zomerseizoen weer interessante rondvaarten verzorgd door Openluchtmuseum Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk