Weer van alles te doen op Burendag Galecop 2019

Zaterdag 28 september aanstaande zijn er weer allerlei activiteiten rondom winkelcentrum Galecop. Zo is er een kleedjesmarkt, diverse inwonerinitiatieven, spelletjes een goochelaar en nog veel meer. Dit alles met gratis koffie en thee en voor de kids een gratis suikerspin met op de achtergrond heerlijke muziek. Burendag Galecop begint om 13.00 uur en duurt tot 20.00 uur.

In het Buurtplein Galecopperboog vinden van 13.00 uur tot 16.00 uur verschillende inwoners initiatieven plaats. Kun je verven op muziek, zijn er gezelschapsspelletjes, sjoelen en je in de maling laten nemen door een heuse goochelaar. Voor de krachtpatsers, jong of oud, kun je je kracht laten testen bij Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen. De sterkste wint een leuke prijs!

Op het plein bij winkelcentrum Galecop staat een opblaasbaar dartboard, kun je eveneens sjoelen en staan er diverse kramen (kraam huren? mail dan snel naar burendag.galecop@gmail.com er is nog plek!) en is er een kleedjesmarkt (kids kunnen hun spullen te koop aanbieden). Voor de kinderen een suikerspinkraam, koffie en thee en is er tot 16.00 uur muziek.

Van 16.00 uur tot 20.00 uur kunnen de inwoners van Galecop weer genieten van een heerlijke BBQ. Natuurlijk verzorgd door slagerij Wim Kastein van ‘De Zaak vol smaak.’ De eigen bijdrage voor deze BBQ is € 5,00 voor 12+ Mensen met de U-Pas betalen € 2,50. Kids tot 12 jaar mogen gratis deelnemen aan de BBQ. Aanmelden kan middels dit formulier en betalen kan tot 23 september 2019. Voor meer informatie stuur een e-mail naar: burendag.galecop@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk