Weer gewoon ‘Dansen in Stijl’ bij Dansschool De Rijk in Nieuwegein…

We hebben het allemaal moeten meemaken; het leven stond 2 jaar gewoon stil. Tijd om samen erop uit te gaan was er voldoende, maar niets mogelijk om te doen. We hielden een hoop tijd over. Terwijl voorheen het moeilijk was om alles te combineren. En met het einde van de pandemie inzicht is deze hectiek ineens weer terug.

Door (opnieuw) te leren stijldansen kunnen jullie beide even ontsnappen aan deze ‘nieuwe’ drukte van de dag. Samen één keer in de week een gezellig avondje weg!

’t Veerhuis in Nieuwegein, de locatie waar Dansschool De Rijk vijf avonden per week danslessen verzorgt, biedt jullie een mooie zaal met een goede dansvloer, gratis parkeren en is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Willen jullie eens kennis komen maken met stijldansen of de draad weer oppakken? Kijk of jullie het leuk vinden en ervaar onze eigentijdse manier van lesgeven die voor iedereen toegankelijk is! We starten op zondag 20 februari weer met een nieuwe versnelde beginnerscursus. In 14 lessen leer je het volledige programma van een reguliere eerste jaar. Het is mogelijk om de eerste les van deze cursus als proefles te volgen.

De kosten bedragen voor die les € 10,- per persoon. Vind je het leuk, en wil je inschrijven voor de gehele cursus, dan wordt uiteraard dit bedrag in mindering gebracht op het lesgeld. Geef je nu op voor deze (proef)les ‘Stijldansen voor beginners’ die op zondag 20 februari om 18.45 uur is, door te mailen naar: info@dansschoolderijk.nl.

Voor meer informatie over deze proeflessen of de nieuwe cursussen kijk dan eens op de website van Dansschool De Rijk in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk