Weer een ongeluk op rotonde Noordstedeweg

Op de rotonde aan de Noordstedeweg heeft op dinsdagmiddag 13 september om 12.25 uur weer een ongeval plaatsgevonden. Een scooterrijder werd ditmaal aangereden door een personenauto. De bestuurder van de auto wilde op de rotonde afslaan maar zag de  man op de scooter over het hoofd.

Bij de val heeft de man letsel aan het hoofd opgelopen en is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De weg is korte tijd afgesloten geweest. De politie doet onderzoek.

Op woensdag 24 augustus gebeurde er ook al een ongeval op dezelfde plek op de rotonde. Toen werd een vrouw aangereden door een auto. Er is veel kritiek op de verkeerssituatie rondom dit gebied. Eerder is het gebied nabij de Doorslag al op de schop gegaan omdat daar veel ongelukken gebeuren. Nu lijkt het erop dat het gevaar is verplaatst naar de rotonde met de Sluyterslaan.

2 thoughts on “Weer een ongeluk op rotonde Noordstedeweg

  1. Sophie

    Gewoon een kwestie van goed uitkijken en je aan de verkeersregels houden.

  2. I.Stekelenburg

    De verkeerssituatie is in dit gebied zeer onoverzichtelijk. Overal uit allevhoeken en gaten komt er verkeer vandaan. Het is er ronduit gevaarlijk als voetganger, fietser, automobilist etc. Ik vind het dan ook geen wonder dat er op dit punt zoveel aanrijdingen plaatsvinden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk