Wéér bezoek Postcode Loterij in Nieuwegein

Goed nieuws voor veertien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3432 AJ (straat: Bergerveste). Op die postcode is namelijk de Postcode Straatprijs van 25.000 euro per lot gevallen. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars met de cheques.

Nigel is een van de gelukkige winnaars en wint 25.000 euro. De dolverliefde winnaar zegt: “Het is bijna Valentijnsdag dus ik ga extra uitpakken voor mijn liefde. En ik wil op vakantie naar Bali.”

Liesbeth en Jan hebben ook vakantieplannen. Ze reageren enthousiast als ze zien dat ze de winnaars van 25.000 euro zijn: “We willen graag naar Lapland op vakantie.”

Voor Leni en Raymond komt deze prijs extra goed van pas. Ze spelen mee met twee loten en winnen 50.000 euro: “We hebben lekkage dus dat gaan we eerst oplossen. En we willen graag iets aan de kinderen geven.” Hun dag kan helemaal niet meer stuk als Gaston de sleutels van een gloednieuwe auto overhandigt: “Wauw, hier zijn we super blij mee!”

Opnieuw feest
Het is de tweede keer in korte tijd dat geluksvogels uit Nieuwegein een prijs winnen bij de Postcode Loterij. Vorige maand verdeelden inwoners die meespelen met postcode 3436 XS (straat: Huifkardrift) met elkaar 1 miljoen euro.

Uitreiking te zien op tv
De uitreiking aan de winnaars uit Nieuwegein is op 25 februari vanaf 20.00 uur te zien in ‘The Floor’ bij RTL 4.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk