Week van de AfvalHelden

Medewerkers uit de afvalbranche zijn essentieel voor het draaiende houden van de Nederlandse samenleving. Begin 2020 werd dit extra duidelijk, toen de Coronacrisis het dagelijks leven in Nederland op zijn kop zette. Daarom lanceren de NVRD en Vereniging Afvalbedrijven dit jaar van 1 tot en met 7 maart de Week van de AfvalHelden.

De Week van de AfvalHelden is dé week waarin medewerkers uit de afvalbranche centraal staan. Ook RMN die het huisvuil ophaalt in Nieuwegein heeft  zijn helden met een hoofdletter H. Elke dag weer zorgen zij met hun werkzaamheden voor een aangenaam straatbeeld in o.a. Nieuwegein.

RMN zet medewerkers in het zonnetje
Op de openingsdag (maandag 1 maart) van de week van de “AfvalHelden” zorgt RMN voor wat lekkers bij de koffie. Daarnaast organiseert RMN, voor al haar medewerkers, op woensdagochtend 3 maart een speciaal Coronaproof, “to go” ontbijt.

Geef ook een blijk van waardering
De medewerkers zorgen er iedere dag weer voor dat de wijken er netjes en opgeruimd uitzien, ook in deze Coronatijd. Daarom vraagt RMN om uw waardering te laten blijken in deze speciale week. Steek een duim op als u een RMN medewerker ziet, misschien heeft u een bakje koffie klaar staan voor hen, of hebben de kinderen een mooie tekening gemaakt. Ook een digitale opsteker waarderen de medewerkers enorm. Dus bent u tevreden over het bijhouden van het groen in uw wijk, over het schoonvegen van uw straat, de servicegerichtheid van de medewerkers op het recyclingstation of over het legen van de containers? Laat dan een leuk bericht achter via het contactformulier of via de Social Media kanalen. U doet de medewerkers daar een groot plezier mee.

Doe mee met de kleur- en bouwplatenactie
Ook kinderen kunnen een bijdrage leveren aan de Week van de AfvalHelden. Hieronder zijn mooie kleur- en/of bouwplaten te downloaden. Hoe leuk is het als ze deze inkleuren en uitreiken aan onze medewerkers, of achter het raam ophangen. Zo krijgen RMN medewerkers een kleurrijke verrassing tijdens hun werkzaamheden in uw wijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren