De Week van de Palliatieve Zorg

Proxima Terminale Zorg Hospice & Thuis biedt met opgeleide vrijwilligers ondersteuning aan mensen in de laatste levensfase in de hospice in Nieuwegein of thuis bij mensen in elf gemeenten in de Provincie Utrecht. In het kader van de Week van de Palliatieve Zorg van 9 t/m 15 oktober verzorgt Proxima Terminale Zorg Hospice & Thuis diverse activiteiten.

Heeft u iemand in uw omgeving die ziek is ,wilt u als vrijwilliger iets betekenen voor mensen in de laatste levensfase, bent u verwijzer of draagt u ons werk een warm hart toe en wilt u ons financieel steunen? Wij nodigen iedereen uit om kennis te maken met Proxima en onze activiteiten te bezoeken in de week van de Palliatieve Zorg 2017.

De eerste activiteit is op dinsdag 10 oktober, 20.15 uur: Proxima Filmavond: Een Man die Ove heet. De film is een lief pleidooi om met een wat zachtere blik te kijken naar de mensen in je naaste omgeving. Deze filmavond wordt samen met Film Theater Nieuwegein georganiseerd. De kaarten zijn verkrijgbaar via Wolff Bioscoop aan de Passage 104 te Nieuwegein.

Op 11 oktober staat Proxima met een informatiestand in het Antonius Ziekenhuis van 10.00-16.00 uur. De open dag in de Hospice Nieuwegein wordt gehouden op zaterdag 14 oktober van 11.00-15.00 uur. Bezoekers krijgen een rondleiding en kunnen genieten van een handmassage. Deze wordt vaak toegepast bij de cliënten. Bezoekadres is de Hogerhoeve 2 in Nieuwegein (Wijk Blokhoeve).

De laatste activiteit is de Sponsorwandeltocht “Ontdek het IJsselbos” op zondag 15 oktober om 13.30 uur onder begeleiding van een IVN Natuurgids. De verzamelplaats is bij de ingang van het IJsselbos, vlakbij de watertoren Nieuwegein. De sponsorbijdrage is € 3,-.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk