Wecycle-actie na Koningsdag

De gemeente Nieuwegein wil samen met Wecycle inwoners stimuleren om na Koningsdag elektrische apparaten in te leveren bij het afvalbrengstation op de gemeentewerf. Daarom krijgen de eerste honderd inleveraars van een elektrisch apparaat het spannende jeugdboek ‘Schaduw over Koningsdag’ cadeau. Ook worden er vijfhonderd kanskaarten uitgedeeld met kans op een leuk uitje voor het hele gezin.

Op Koningsdag verkopen veel kinderen oude spullen op de Vrijmarkt. Wecycle en de gemeente Nieuwegein wensen alle kinderen natuurlijk heel goede zaken! Na afloop verdwijnen onverkochte elektrische apparaten helaas ook in de vuilnisbak. Dat is jammer, want dan kunnen ze niet gerecycled worden.

Wecycle zorgt ervoor dat elektrische apparaten en spaarlampen die ingeleverd worden bij het afvalbrengstation optimaal worden gerecycled. Dat is belangrijk, want door recycling behouden we de grondstoffen voor de toekomst. Ook komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht.

De eerste honderd inwoners die vanaf 28 april oude elektrische apparaten en/of spaarlampen inleveren bij het afvalbrengstation krijgen gratis het spannende jeugdboek ‘Schaduw over Koningsdag’ cadeau. Dit boek is speciaal voor de actie geschreven en niet te koop in de winkel. Ook worden er 500 kanskaarten uitgedeeld met kans op een leuk uitje voor het hele gezin.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren