Website ‘Fokkesteeg Samen’ staat live!

Het team achter het initiatief ‘Fokkesteeg Samen’ laat onze redactie weten dat de website live staat. Op de website is informatie te vinden over: ‘Maatjes & Ontmoeting’, de Buurttuin Cirkeltje Rond, dieren en meer. Zo is er ook een sociale marktplaats ingericht. ‘Wat dat inhoud, wordt vast wel duidelijk’ aldus Hanny Plomp, één van de initiatiefnemers.

‘Fokkesteeg Samen’ is inmiddels actief met 15 vrijwilligers en het aantal groeit. Niet zo vreemd gezien het enthousiasme. Iedere deelnemer doet waar hij/zij goed in is en leuk vindt. De groep vrijwilligers/deelnemers zal binnenkort weer samen komen en gezellig met elkaar brainstormen over de initiatieven. De bijeenkomst zal echter, gelet op het Coronavirus in besloten kring plaatsvinden of via het internet.

Ben jij een betrokken wijkbewoner die zich bij ‘Fokkesteeg Samen’ wil aansluiten? Heb jij een Fokkesteeg-initiatief dat aansluit bij de doelstelling van ‘Fokkesteeg Samen’ en wil je meedoen? Sluit je dan aan en maak tevens jezelf en jouw Fokkesteeg-initiatief zichtbaar op de website fokkesteeg.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren