Wat te doen op Cityplaza in november

Aanstaande zaterdag verwelkomt Cityplaza sinterklaas! Om 14.15 uur zal de sint zijn intocht doen en tot 15.00 zal hij in Cityplaza blijven. Hij neemt zijn hele pietenband mee!

Op zaterdag 22 november is er een grote show met Anatevka van Fox Kids. Deze show is van 11.00 uur tot 12.00 uur. In het kader van sinterklaas kunnen de kleintjes een uur lang genieten van zangeres / danseres Anatevka en super goochelaar Ronald Moray.

Anatevka kennen we allemaal van de vele programma’s die zij bij Fox Kids presenteer. Anatevka gaat in deze show liedjes zingen en dansen met de kinderen, terwijl Ronald Moray allerlei goochel acts zal uitvoeren.

Voorafgaand aan deze show spelen de pieten uit de Pietenparade van 09.30 tot 10.30 uur allerlei verschillende spelletjes met de kinderen.

Op zondag 30 november is er een Pieten drive in show en staat Cityplaza weer volop in het teken van Sinterklaas. De pieten drive in show, een doldwaze discoshow, zorgt deze koopzondag voor veel vermaak! Drie supersonische pieten spelen de leukste spelletjes met de kinderen er maken er een dol discofeest van! Ook wordt er deze dag veel snoepgoed uitgedeeld en kan er volop geknutseld worden in Kidsplaza!

Woensdag 12, 19 en 26 november zijn er weer de gebruikelijke poppenkastvoorstellingen. Deze voorstellingen zijn om: 14.00 uur en 15.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk