Wat te doen met het afval deze maand

Afsluiting containers rond jaarwisseling: In verband met de jaarwisseling zijn de ondergrondse papiercontainers en enkele glascontainers in de gemeente Nieuwegein afgesloten van maandag 30 december tot donderdag 2 januari. Inwoners worden dringend verzocht geen papier, glas of ander afval naast de containers te plaatsen.

Openingstijden afvalbrengstations december en januari: Op vrijdag 13 december is het afvalbrengstations in Nieuwegein om 15.00 uur gesloten in verband met een personeelsbijeenkomst. Ook het kantoor van RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) is dan gesloten. Op woensdag 25 en donderdag 26 december (1e en 2e Kerstdag) en woensdag 1 januari (Nieuwjaarsdag) zijn de afvalbrengstations en het RMN-kantoor eveneens gesloten. Op kerstavond 24 december en oudejaarsdag 31 december zijn de afvalbrengstations als gebruikelijk geopend.

Kerstbomeninzameling: Van maandag 6 t/m vrijdag 17 januari 2013 zamelt RMN gebruikte kerstbomen in bij huishoudens van de gemeente Nieuwegein. Bewoners van laagbouw die van deze inzameling gebruik willen maken worden verzocht hun kerstboom naast de minicontainer te leggen op dag dat ook hun GFT-of restafvalcontainer geleegd wordt. Bewoners van hoogbouw wordt verzocht de boom op werkdagen op circa 5 meter afstand van de verzamelcontainers op de stoep te leggen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren