Oosterlicht-leerlingen ontvangen certificaten Cambridge English

Op 27 januari hebben 70 leerlingen hun certificaat voor Cambridge English gehaald. Op feestelijke wijze werden deze certificaten uitgereikt in het theater van het Oosterlicht Nieuwegein. Het Oosterlicht Nieuwegein biedt versterkt Engels in de vorm van Cambridge English aan vanaf de brugklas havo, atheneum en gymnasium. Er wordt nauw samengewerkt met Universiteit van Cambridge.

Het First Certificate in English (FCE) werd uitgereikt aan leerlingen die vorig jaar in klas 3 vwo zaten en aan een aantal uit havo 4. Het Cambridge Certificate for Advanced English (CAE) aan leerlingen die vorig jaar in klas 5 vwo zaten en het Certificate for Proficiency in English, (CPE, het hoogste niveau) werd aan 8 leerlingen uitgereikt die vorig jaar ook in vwo 5 zaten.

Met Cambridge English wordt de toelating op (Engelstalige) universiteiten in binnen- en buitenland makkelijker. Leerlingen met een bijzondere belangstelling voor de Engelse taal en grenzeloze ambities vergroten hiermee de kans om hun droom te verwezenlijken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk