Wat missen we in de wijk?

Ook voor 2006 is voor de Nieuwegeinse wijken een wijkbudget beschikbaar voor het verfraaien en verbeteren van de leefbaarheid van de eigen wijk . Daarbij kan gedacht worden aan het planten van bloembollen, het plaatsen van een picknicktafel of bloembakken, speelwerktuigen, zoals een duikelrek of een voetbaldoel. De volgende criteria zijn van belang voor een eventuele toekenning:Het initiatief dient een algemeen belang en kan aantoonbaar op draagvlak  rekenen (bijvoorbeeld d.m.v. een lijst handtekeningen van bewoners die het initiatief ondersteunen).De indieners leveren zelf, indien van toepassing, een bijdrage, niet van  financiële aardDe aanvraag is voorzien van een begrotingDe aanvraag is, voor zover van toepassing, voorzien van een kaartje / situatieschets. 
Informatie en aanmelding via de buurtopbouwwerkers Klare Stock, Lenie Winter en Rinnie Beijma (tel:6033748 of 6008831), is een aanvraagformulier verkrijgbaar. De aanvragen moeten voor 15 mei 2006 bijhaar ingediend worden.  Onderwerpen die in reguliere budgetten thuishoren worden niet gehonoreerd. Het initiatief mag ook niet strijdig zijn met bestaand gemeentelijk beleid.

Het wijknetwerk beoordeelt de aanvragen en maakt voor eind juni een keuze uit de ingediende en zelf aangedragen voorstellen en bepaalt welke daarvan worden toegekend en met hoeveel geld. Aanvragers worden op de hoogte gesteld van de keuze  van het wijknetwerk. De projecten moeten worden uitgevoerd voor het einde van het lopende jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk