Katern

Wat maakt Elder Scrolls Online de moeite waard om in 2021 te spelen?

MMORPG’s zijn misschien niet zo populair als vroeger in de begindagen van multiplayer-gaming, maar ze hebben wel enkele van de meest loyale en hardcore fanbases in alle gamegenres. En hoewel er talloze MMORPG-spellen zijn om uit te kiezen, blijft Elder Scroll Online een topkeuze voor veel hardcore MMO-fans die er zijn.

Het kan behoorlijk moeilijk zijn om een ​​spel te kiezen, omdat ze de neiging hebben om veel tijd en vastberadenheid in beslag te nemen als je eenmaal aan de basis begint. Dus in dit artikel zullen we alle coole en niet zo coole functies in de bijgewerkte Elder Scroll Online bekijken om te zien of het echt de moeite waard is.

Aan de slag met ELO
Om te beginnen is de Elder Scrolls Online een actie-avontuur MMORPG-titel die beschikbaar is voor de meeste grote gameplatforms die er zijn, waaronder Playstation 4, Xbox One, Windows en Mac. Spelers kunnen de game zowel van Steam als van Google Stadia krijgen.

Eén van de beste dingen van ESO is dat je de game maar één keer hoeft te kopen en dat je hem de rest van je leven kunt blijven spelen. Dit betekent echter niet dat je geen geld aan de game zult uitgeven, er is premium content beschikbaar voor de game die je kunt, en de ontwikkelaars blijven zo nu en dan nieuwe updates en DLC’s voor de game introduceren, variërend van kleinere missies tot updates van de kwaliteit van leven.

Als je het basisspel koopt, ontvang je zowel het kernspel van Elder Scrolls Online als het Morrowind-uitbreidingspakket. Vervolgens kun je via de Crown Store van de game extra DLC’s of uitbreidingspakketten afzonderlijk kopen als je dat wilt.

Als alternatief kun je lid worden van het Eso Plus-lidmaatschap, dat 10 pond per maand kost en verschillende kronen omvat, wat ESO-valuta is, en volledige toegang tot alle extra content van de game. Of als je net als ik kieskeurig bent, kun je altijd ESO-accounts zoeken op vertrouwde marktplaatsen die aan al je behoeften voldoen.

Als het op MMORPG’s aankomt, is ELO heel anders dan vele andere. Terwijl de meeste MMO’s hun klassen als races houden als een definitief onderdeel van het spel, biedt ELO spelers behoorlijk wat speelruimte. ELO is ook zwaar bekritiseerd vanwege zijn vechtsysteem, omdat velen denken dat het geen gewicht heeft en niet zo lonend aanvoelt als het vechtsysteem in andere MMO-games.

Ik geloof echter dat het nuttig is, omdat het je in staat stelt om verschillende vaardigheden en capaciteiten te verkennen en ermee te spelen. Want naarmate je hoger komt in je klas of gilde, krijg je toegang tot nieuwe aanvalsvaardigheden en passieve krachten die je kunt activeren door ze naar je hotbar te slepen. Dan, terwijl je ze gebruikt, kun je ze verbeteren en zelfs veranderen terwijl je door verschillende vaardighedenbomen gaat, wat leuk kan zijn!

Eén van de dingen die ik persoonlijk niet leuk vind, is het feit dat ESO, net als veel andere MMO’s, je personage een soort van speciale persoon maakt waar de hele wereld om draait, wat de buzz voor mij een beetje doodt, maar de verhaallijn met alle krankzinnige voice-acting slaagt erin om het goed te maken.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren