Wat is er in september te doen op Cityplaza

Op 6 september was het weer tijd voor de jaarlijkse ‘Kunstgeep’. Van 10.00 – 17.00 uur konden instanties en instellingen zichzelf presenteren op het gebied van amateurkunst en cultuur. Deze markt is georganiseerd door theater de Kom en winkelcentrum Cityplaza. Van 19.00 tot 23.00 uur werd de Kunstgeep groots afgesloten met professionele optredens op de Raadstede.

Zaterdag 20 september

De herfst staat weer voor de deur! En dat is bij Cityplaza goed te zien! Sfeervolle decoratie en activiteiten zorgen voor het ultieme herfstgevoel. Op zaterdag 20 september vinden er van 12.00 – 16.00 uur diverse herfstvoorstellingen plaats en is het mosselen proeven van de Volendammer, beneden in de centrale hal!

Zaterdag 27 en zondag 28 september

Het tweede modeweekend komt er alweer aan. In het voorjaar hebben we volop mogen genieten van alle nieuwe zomertrends. Deze keer zullen de professionele modellen de nieuwe trends op wintergebied showen! Ook Kidsplaza staat dit weekend geheel in het teken van mode: op zaterdag kunnen de kids er hun eigen broche maken, op zondag gaan ze poppen aankleden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk