Wandelen met Smaak & Stijl in Galecop en omgeving

Smaak & Stijl aan de Galecopperzoom in de wijk Galecop heeft tien wandelingen uitgezet voor mensen die graag een frisse neus halen en sportief bezig willen zijn. De wandelingen komen langs de leukste plekjes in de wijk. Met de wandelingen willen de eigenaren van Smaak & Stijl hun wijk op de kaart zetten.

’De wijk biedt talloze mogelijkheden om lekker te wandelen en buiten te spelen en recreëren’ aldus Niels van der Meulen, een van de organisatoren. Het begin en eindpunt is bij Smaak & Stijl aan de Galecopperzoom 5. Ook hier liggen de wandelkaarten gratis klaar.

De wandelroutes zijn ook te volgen via een gratis app op de telefoon en het scannen van de QR code van de betreffende wandeling is te vinden op deze website. Aan de Galecopperzoom is ruime mogelijkheid om gratis te parkeren en in het naastgelegen park van de oude wielerbaan mag de hond vrij rennen. ‘Er zijn verschillende wandelingen geschikt voor kids en ook de meer ervaren lopers kunnen uit de voeten’ aldus van der Meulen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren