Kunst in winkelcentrum Cityplaza Nieuwegein

De bekende Arnhemse kunstschilder Paskie Rokus sr. houdt van dinsdag 26 Maart tot en met maandag 1 April (2e Paasdag) een eenmalige verkoop-expositie in winkelcentrum Cityplaza in de binnenstad van Nieuwegein.

Paskie Rokus

Paskie Rokus sr.

De schilderstijl van Paskie Rokus sr. balanceert op de grens van figuratief en realistisch. Terugkerende thema’ s in zijn werk zijn vrouwenportretten, mensen en dieren. Verder schildert hij veel in opdracht en dat kan echt van alles zijn. Zijn heldere vrolijke kleuren en de grote maten zijn zeer opvallend en heel belangrijk voor hem.

Alleen tijdens deze Pop Up zijn de werken met hoge korting te koop omdat de doeken direct van kunstenaar naar koper gaan. gekochte schilderijen mogen direct worden meegenomen. Passen ze niet in de auto of komt men met de fiets dan worden ze thuis afgeleverd.

Omruilsysteem
Als enige kunstenaar in Nederland hanteert Paskie Rokus sr. per 2024 het omruilsysteem. Heeft u een schilderij gekocht en wilt u hem na verloop van tijd omruilen voor een ander doek dan betaalt u 100 euro voor de omruil en kiest u wat u op dat moment leuk vindt. U kunt kiezen uit de schilderijen die op dat moment in voorraad zijn. Zit u in dit omruilsysteem dan mag u onbeperkt omruilen. ongeacht de kostprijs van het doek. Het schilderij wat u op dat moment in uw bezit heeft is volledig uw eigendom.

Pop Up Galerie
Het is de eerste keer dat winkelcentrum Cityplaza een Pop Up Galerie in haar midden heeft maar ervaringen in andere steden bleken zeer positief uit te vallen. Bezoekers en collega-winkeliers waren zeer enthousiast. Bezoekers kunnen vrijblijvend de kunstwerken bewonderen en bijvoorbeeld vragen stellen over gebruikte technieken. Tussen de dagelijkse boodschappen is het ook een rustmomentje.

Werken van Paskie Rokus sr.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk