Wandelen en genieten van een viergangendiner

Wandelen, genieten van de omgeving en ook nog lekker eten? Dat kan zaterdag 19 september aanstaande tijdens een 5,5 km lange wandeling georganiseerd door de Rotary Vianen en Vreeswijk. U krijgt op vier locaties een onderdeel van het viergangendiner. ‘Een mooie manier om van ons schitterende leefgebied te genieten’ aldus de organisatie.

Dit Walking Dinner wordt georganiseerd door Rotary Vianen en Vreeswijk ter gelegenheid van haar 50 jarig bestaan. De opbrengst is bestemd om een watertappunt in de Pontwaard te realiseren. Dit stukje natuur wordt op dit moment ontwikkeld om recreanten te laten genieten van de mooie uiterwaarden en dorpsgezichten aan de Lek.

De start is om 16.30 uur, vanaf het evenemententerrein in Vianen aan de Kanaalweg (parkeerterrein parallel aan de sluis van Vianen). Uiterlijk 20.00 uur zal het diner worden afgesloten. Kosten bij voorinschrijving € 22,50. Inschrijven via de website van de Rotary. Elke 50e aanmelder mag gratis meelopen en eten!! Bij aanmelding ter plaatse, indien nog plaatsen beschikbaar kost het € 25,- Voor meer informatie kunt u terecht bij: Marianne van der Meulen, 06-53261618 of mt.vandermeulen@caiway.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk