Wandelen door Nieuwegein

Op een gezellige manier en met leeftijdsgenoten meer bewegen kan vanaf september met een nieuw project van Sport ID Nieuwegein. In eigen tempo en eigen omgeving samen met de Buurtsportcoach wekelijks leuke wandeltochten maken.

In het kader van het vitaliteitsprogramma ‘Gezond Oud Worden’ organiseert NV Sportinrichtingen Nieuwegein i.s.m. Movactor, Fort Vreeswijk en Vitras wandeltochten voor Nieuwegeiners vanaf 55 jaar. De wandeltochten worden in diverse wijken van Nieuwegein georganiseerd en duren 1 tot 1,5 uur. Aansluitend is er gelegenheid voor een kopje koffie/thee. De wandeltochten worden begeleid door een enthousiaste wandelcoach en starten vanaf drie locaties in Nieuwegein. Deelname is gratis.

Fort Vreeswijk: vrijdag 5 en 12 september om 09:30 uur met een extra informatiebijeenkomst. Daarna wordt hier elke vrijdagochtend om 09:30 uur gestart met de wandeltocht.
Buurtplein Batau: donderdag 11 september om 09:30 uur met een extra informatiebijeenkomst. Daarna wordt hier elke donderdagochtend om 09:30 uur gestart met de wandeltocht.
Buurtcentrum Kerkveld: dinsdag 9 september om 09:30 uur met een extra informatiebijeenkomst. Daarna wordt hier elke dinsdagochtend om 09:30 uur gestart met de wandeltocht.

Meer informatie: m.ewald@merwestein.nl, telefonisch op nummer 0624533263. En vanaf half oktober: www.sportidnieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk