Katern

Walking Football-toernooi JSV succesvol

Op een zonovergoten sportpark Galecop namen woensdag 15 mei jl. maar liefst 14 teams deel aan de 2019-editie van het JSV Walking Football-toernooi. Teams met daarin mannen en (enkele) vrouwen van (bijna) allemaal boven de 60-jaar, genoten een dag van heerlijk ontspannen voetballen waarbij – de naam zegt het al – niet mag worden hardgelopen.

In de morgen werden de poulewedstrijden afgewerkt. Thuisclub JSV en FC Utrecht deden maar liefst mee met twee teams. Naast Nieuwegein en Utrecht deden ook teams mee uit IJsselstein, Woerden, Houten, Driebergen. De poulewinnaars speelden ’s-middags, na de door JSV verzorgde lunch voor alle deelnemers, de kruisfinales. De overige teams werkten eveneens plaatsingswedstrijden af. De finale werd na het nemen van strafschoppen gewonnen door het tweede team van FC Utrecht ten nadel van SV Geinoord uit Nieuwegein. De JSV-teams eindigden netjes als respectievelijk vijfde en negende.

De dag werd geopend door voorzitter Coert van Ee die ook de prijsuitreiking voor zijn rekening nam. De dag werd mede mogelijk gemaakt door Sport ID Nieuwegein en verschillende sponsors.

(Foto: Driekus Betzold) De twee teams van het JSV Walking Football

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren