Veel te veel gedronken

Een agent zag in zijn vrije tijd een kennelijk dronken automobilist rijden. Agenten hielden de automobilist even later aan. Rond 21.50 uur zag een agent in zijn vrije tijd een automobilist slingerend door de wijk Batau zuid rijden. Hij had sterk het idee dat de man veel te veel had gedronken en belde de politiemeldkamer, die agenten daar naartoe stuurde.

De automobilist was inmiddels net gestopt en een woning binnengegaan. De agenten belden aan en de automobilist, een 56-jarige Nieuwegeiner, moest een blaastest afleggen. Daaruit bleek dat hij inderdaad veel te veel had gedronken en zij hielden hem aan.

Bij de ademanalyse in het politiebureau blies de Nieuwegeiner 640 ug/l, bijna drie keer het wettelijke maximum van 220 ug/l. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt en hij moest zijn rijbewijs inleveren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren