Katern

Walking Football toernooi bij SV Geinoord

Op vrijdag 12 oktober aanstaande zal voor het eerst een Walking Football toernooi worden gehouden. Dit eerste toernooi zal in het teken staan van de Hersenstichting. De wedstrijden worden gespeeld volgens de regels en het reglement van de ouderenbond.

De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren. Om dit te bereiken laten ze onderzoek doen, geven ze voorlichting en voeren ze vernieuwende projecten uit.

Over Walking Football
Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken bij een vereniging.

Publiek wordt van harte uitgenodigd om te komen kijken. Meedoen zijn teams van JSV, Vriendenschaar, Faja Lobi, Fair Play, IJFC SV Geinoord Houten, Vriendenteam van Rien en OSM. Het toernooi begint om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Het sportveld is gelegen aan Parkhout 1 in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren