Waar is kater Sam gebleven?

Het is mooi weer en de zomervakantie breekt aan. Veel katten voelen zich ontheemd en lopen weg. Sinds 24 juni is de kater Sam vermist aan de Citerlaan in de wijk Zuilenstein. “Onze kater Sam is met de buurvrouw en ons zoontje meegelopen van de Citerlaan naar de Vronensteyntunnel en daar zijn de buurvrouw en onze zoon doorheen gegaan maar Sam is achtergebleven. Dat was de laatste keer dat hij is gezien,” vertelt de eigenaar aan Amivedi.

Sam is zwart om de ogen, heeft een wit snoetje, een witte borst, witte poten en heeft een witte buik. Op zijn rug en staart is hij zwart.

“Sam is mak, vriendelijk en een beetje een sul. Hij loopt rustig bij iedereen naar binnen en ook de schuur in. Hij is ongeveer 4 kilo en is daarmee een aardige kater maar niet dik. Is gecastreerd en heeft altijd honger. Is dan ook gek op snoepjes en voer en is daarmee goed te lokken. Hij luistert niet naar zijn naam en we roepen hem altijd met het standaard kattenroepje, pss pss pss.. Hij is altijd om het huis en komt ‘s avonds altijd weer thuis, tot afgelopen week althans.”

Bij Amivedi komen wel meldingen binnen van katten die op Sam lijken maar helaas nog zonder resultaat. Het vermoeden is dat hij ergens opgesloten zit. Als u in de buurt van de Citerlaan woont, zou u dan eens in uw schuurtje willen kijken of hij daar per ongeluk zich bevind?

Weet u meer over deze kat, neem dan alstublieft contact op met Amivedi Nieuwegein, 088-0064674 of stuur een e-mail liefst met foto naar nieuwegein@amivedi.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren