VVD stelt vragen inzake reconstructie op- en afritten A12

‘Op vier september 2003 hebben wij, schrijft de VVD Nieuwegein in een art 42 brief aan het college van Burgemeester en Wethouders, in de commissie RIM het voorstel inzake instemmen met de overeenkomst tussen Rijkswaterstaat, de gemeente Utrecht en de gemeente Nieuwegein betreffende de reconstructie van de op- en afritten van de A12 (Papendorp) besproken. Het voorstel (2003-260) is in de raad van elf september aangenomen.

In de commissie vergadering hebben wij aangeven dat het niet de bedoeling is dat verkeer van Papendorp voorrang krijgt op het verkeer uit Nieuwegein. Deze vraag is ook in de raadsvergadering van elf september gesteld. Beide keren heeft het college ons verzekerd dat dit niet het geval is.

Is het college het met de VVD fractie eens dat:

de voorrangssituatie na de reconstructie zo is veranderd dat niet meer het verkeer van Nieuwegein dat de A12 op wil voorrang heeft maar dat verkeer uit Papendorp, richting Amsterdam, nu voorrang heeft.

Hoe wil het college deze situatie zo aanpassen dat het kruispunt gelijkwaardig wordt en auto’s uit Nieuwegein ook de A12 op kunnen en geen voorrang moeten verlenen aan auto’s van de richting Papendorp.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk