VVD Nieuwegein organiseert hoge hakken hardloopwedstrijd

Op zondag 16 maart 2014 organiseert de VVD Nieuwegein een hardloopevenement op hoge hakken, waaraan u mee kunt doen. Het evenement genaamd ‘Loop mee met de VVD’ wordt gehouden op het Stadsplein in de binnenstad van Nieuwegein. De bedoeling is dat deelnemers zo snel mogelijk drie ronden lopen rondom het stadshuis op hoge hakken.
De VVD Nieuwegein wil een gezonde bevolking die zich kan vermaken in een bruisende binnenstad ook op zondag. Daarom organiseert de VVD Nieuwegein dit evenement op zondag om invulling te geven aan een ‘bruisende stad’ en ‘Nieuwegein beweegt’ De VVD Nieuwegein wil daarmee laten zien dat zij wat voor Nieuwegein betekent door zelf het initiatief te nemen voor een evenement in de binnenstad op koopzondag.

Er zullen prijzen zijn voor:
• de snelste deelnemer
• de meest ludiek geklede deelnemer
• het meest ludieke geklede team
• de hoogste hakken

De hardloopwedstrijd zal starten om 13.30 uur. Inschrijven is kosteloos en kan tot 14 maart 2014 op het emailadres: loopmee@VVDNieuwegein.nl. Het aantal deelnemers is beperkt, aangezien er maximaal 50 mensen kunnen meedoen. Andere politieke partijen zijn uiteraard ook van harte welkom om zich in te schrijven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk