VV Vreeswijk A1 naar Paris Saint-Germain

De jongens A1 van VSV Vreeswijk stapten vrijdagmorgen 4 april vroeg in de bus. Trainer en coach Ronald Verkerk had voor zijn elftal ook dit jaar weer een leuk weekend georganiseerd. Vanaf het voetbalcomplex aan het Helmkruid, vertrok Vreeswijk A1 met de bus naar Parijs. Daar brengen de spelers vrijdagavond een bezoek aan het Stade de France. Dit stadion bevat 80.000 overdekte zitplaatsen en is het belangrijkste stadion van Frankrijk.

Zaterdag 5 april hebben de jongens overdag vrijaf om van Parijs te genieten, maar ’s avonds staat de wedstrijd van Paris Saint-Germain tegen Stade Reims (de nr. 1 tegen de nr.7) op het programma. Zondag wordt het voetbalweekend van Vreeswijk A1 afgesloten met een bezoek aan en training op de academy de Paris Saint-Germain. Daarna stappen de jongens weer in de bus terug naar huis. 12 april kunnen de jongens A1 (die nr. 1 in de poule staan) hun kwaliteiten weer tonen in de wedstrijd tegen Lopik A1.

VSV Vreeswijk, gelegen in het Park Oudegein aan de Helmkruid, bestaat sinds 1926. De club heeft zo’n 750 leden, verspreid over veldvoetbal op zaterdag en zondag (senioren), plus een divisie zaalvoetbal. Het eerste herenelftal van Vreeswijk op zondag speelt 4e klasse. Het dames / meidenvoetbal is de snelstgroeiende divisie van VSV Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk