Katern

VTV/Jinbu Europe introduceert nieuwe speelster in eredivisie

Zondag 25 november aanstaande is de slotronde van de eerste helft in de dames eredivisie tafeltennis. Tafeltenniseredivisionist VTV speelt dan thuis tegen Avanti uit Hazerswoude. De kopvrouw van dit team is een goede bekende van VTV. Nena Zantman heeft in het seizoen 2010/2011 in het meisjesteam van VTV gespeeld. Nena was toen teamgenote van de nog altijd bij VTV actieve Vera van Boheemen. Beide dames staan zondag in de line-up.

VTV zal tijdens dit evenement ook een nieuwe speelster introduceren: Chana van der Venne. Chana is 15 jaar. Zij traint sinds dit seizoen intern op papendal. Chana speelt momenteel jeugdcompetitie in de hoogste landelijke klasse. Zij speelt ook in de hoogste afdelingsklasse bij de senioren. Chana is met haar seniorenteam op weg naar promotie naar de derde divisie. Zij zal binnenkort dus zowel bij de eredivisie dames als de landelijke heren in actie komen. Voor Chana is de dames eredivisie een goede volgende stap in haar sportcarrière. Voor VTV is zij een zeer welkome aanvulling.

Chana van der Venne

De wedstrijd van aanstaande zondag krijgt dus een extra feestelijk tintje. VTV roept supporters en liefhebbers op om deze wedstrijd te bezoeken. En iedereen profiteert van een gratis warme hap tussendoor, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg. De wedstrijd begint om 14.00 uur en vindt plaats in de sporthal aan de Helmkruid 9 in Nieuwegein zuid.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren