VSV Kampioenen wassen ruim 376,55 euro bij elkaar met autowasactie!

Afgelopen woensdagavond hebben de kampioenen van VSV Vreeswijk MO15-1 maar liefst 376,55,- euro bij elkaar gewassen voor het goede doel. De meiden hebben met veel lol en aandacht tientallen auto’s een sopje gegeven. Onder het genot van een muziekje en een zonnetje werd het een gezellige boel. Menig ouder reed daarna met een blinkende bolide naar huis. Ook mensen in de buurt wilden belangeloos doneren voor dit goede doel.

Afgelopen zaterdag hebben twee meiden uit de MO15-1 de Cheque overhandigd tijdens het Jasmin Peters toernooi in Vinkeveen. Het geld wordt ingezameld ter nagedachtenis van Jasmin Peters en gaat naar het Emma Kinderziekenhuis en het Ronald McDonald Kinderfonds Nederland.

Complimenten voor onze kampioenen van VSV MO15-1 die hebben laten zien dat ze niet alleen goed kunnen voetballen, maar zich ook in kunnen zetten voor een goed doel. Ook dank aan alle ouders, buurtbewoners, belangstellenden en donateurs.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren