Vrouwenpraatgroep Vrouwenproject

Het Multicultureel Vrouwenproject van de Stichting Welzijn Nieuwegein organiseert op vrijdag 28 februari aanstaande van 09:00 uur tot 11:00 uur de Vrouwenpraatgroep. Deze maandelijks themaochtenden zijn voor vrouwen uit alle culturen en van alle leeftijden. Deze keer zal het thema zijn “Rituelen & Tradities binnen verschillende culturen”.

Tradities en rituelen zijn belangrijk binnen de diverse culturen. Ze vormen meestal de ‘basis’ binnen een religie. Ze zijn uniek, fascinerend en soms onbekend. Vrouwen die willen vertellen welke rituelen en tradities binnen haar cultuur plaats vinden, kunnen zeker deelnemen aan de Vrouwenpraatgroep!

Het doel van de Vrouwenpraatgroep is om met elkaar te praten c.q. discussiëren over onderwerpen op sociale en maatschappelijke gebieden.De vrouwenpraatgroep vindt een keer per maand op de laatste vrijdag van de maand plaats in het Buurthuis Kerkveld. De groep wordt begeleid door twee gesprekleidsters. Er is gratis kinderopvang tot vier jaar.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren


%d bloggers liken dit: