Vrouwenkoor Alchemilla treedt op in Dorpshuis Fort Vreeswijk

Zondag 29 oktober van 16.00 uur tot 17.00 uur, treedt het Houtense vrouwenkoor Alchemilla op in het Dorpshuis Fort Vreeswijk. Het koor bestaat uit vijfentwintig zingende en swingende vrouwen. Ze brengen een gevarieerd repertoire van verschillende soorten muziek, in verschillende talen. Van wereldmuziek tot pop, van Nederlands tot Spaans.

Muzikaal staat het koor onder leiding van dirigent Lisette Bernt. Zij haalt door haar deskundigheid en enthousiasme ieders talenten naar boven. De regie is verzorgd door Ella Kwakkestein en de eigen regiecommissie van het koor. Hierdoor is Alchemilla ook een feest om te zien!

De entree is € 2,-. Voor € 2,50 extra geniet je van een kop huisgemaakte soep. Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen. Dorpshuis Fort Vreeswijk is gevestigd aan Fort Vreeswijk 1A in Vreeswijk.

Soep & Cultuur
Het optreden vindt plaats in het kader van Soep & Cultuur, dat elke laatste zondag van de maand wordt georganiseerd. De middag start met een voorstelling, en wordt – voor wie wil – afgesloten met een kop huisgemaakte soep.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk