Vrouw steelt kleding, vlees, vis en pannen

Een klant zag donderdagochtend 12 april j.l. rond 11.40 uur dat een vrouw bij een winkel aan de Passage in Nieuwegein meerdere levensmiddelen uit stellingen pakte en deze niet bij de kassa afrekende. De klant waarschuwde een personeelslid, die de dievegge aansprak. Daarbij bleek dat zij voor 60 euro aan vlees- en visproducten had gestolen. De politie werd gewaarschuwd. Agenten hielden de verdachte, een 46-jarige vrouw uit Utrecht, aan.

Daarbij bleek dat zij ook nog twee pannen, twee cosmeticaverpakkingen en drie kledingstukken bij zich had. De pannen waren bij een andere winkel in Nieuwegein en de cosmetica bij een winkel in Hoog Catharijne in Utrecht gestolen. De kleding was vermoedelijk ook van diefstal afkomstig, maar dat moet nog uit verder onderzoek blijken.

De verdachte werd naar het politiebureau overgebracht. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt. Zij moet binnenkort voor de rechter verschijnen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren